Hoe te besparen op de kosten lang parkeren Schiphol?

Vaak zijn de kosten toch wel het eerste waar je aan denkt bij het parkeren op Schiphol. Logisch want Schiphol staat bekend om één van de duurst luchthavens betreft parkeren. Gelukkig zijn er tegenwoordig talloze mogelijkheden om te besparen op de kosten voor lang parkeren bij Schiphol. Wanneer je net flink hebt bespaard op een mooie 14-daagse vakantie is het wel zo fijn dat de kosten niet alsnog oplopen door het parkeren.

Natuurlijk kun je ook met het openbaar vervoer of de taxi naar de luchthaven. Eigen vervoer heeft wel een aantal voordelen. Zo weet je altijd precies hoeveel bagage je mee kunt nemen en is minder kans op vertraging dan wanneer u bijvoorbeeld met de trein reist. Wanneer je nog gebruik maakt van een Studentenreisproduct kan het openbaar vervoer erg voordelig zijn. Dat is logisch. Nu ga je binnenkort op vakantie met een aantal niet studerende vrienden. Zij hebben allen een eigen auto maar willen eigenlijk ook wel besparen op de kosten voor het parkeren. Dan is het een prima optie om gezamenlijk naar de luchthaven te reizen en de auto daar te parkeren gedurende de vakantie. Zo kun je dan de parkeerkosten met z’n allen delen en reis je comfortabel naar de luchthaven. Daarnaast bepaal je dus zelf hoe laat je op de luchthaven bent en of je nog even lekker de tijd kan nemen om wat te eten en te drinken voor jullie de lucht in gaan.

 

Er zijn diverse mogelijkheden voor lang parkeren op Schiphol

Er zijn in de afgelopen jaren echt talloze aanbieders op de markt gekomen die parkeerplaatsen voor lang parkeren aanbieden rondom Schiphol. Door dit ruime aanbod kun jij zelf kiezen voor de meest gunstige deal. De beste prijs selecteer je zelf en ook kun je rekening houden met de transfertijd. Echter ben je vaak al binnen enkele minuten vanaf de parkeerplaats bij de juiste vertrekhal. Op de website van 247ParkerenSchiphol kun je exact zien welke aanbieder de beste prijs heeft. In de vergelijkingsmodule kun je de beste deal gemakkelijk zelf selecteren. Ook kun je kiezen uit de optie Shuttle of Valet. Bij de valet service rij je zelf naar de luchthaven waarna de auto voor je geparkeerd wordt. Na de vakantie staat de auto weer netjes voor de deur van de juiste aankomsthal. De shuttle service is eigenlijk ook supermakkelijk. Je parkeert namelijk de auto voor langere tijd op een van de terreinen rondom Schiphol en word binnen enkele minuten naar de juiste vertrekhal gebracht. Dat scheelt weer sjouwen met de bagage.

Gaan jullie twee weken naar de zon en wil je gemakkelijk met eigen vervoer van en naar Schiphol reizen? Dit kan tegenwoordig al voor een lagere prijs dan een treinkaartje. Wanneer je bijvoorbeeld met 4 personen reist is het mogelijk om twee weken te parkeren voor slechts €25 per persoon. Je hoeft je dus echt geen zorgen meer te maken over de kosten voor lang parkeren op Schiphol. De verhalen dat Schiphol de duurste luchthaven is betreft parkeren gaan dus niet meer helemaal op. Je kiest zelf de beste deal wanneer het jou uitkomt via www.247parkerenschiphol.nl

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply