reizen

Je hebt het vast wel eens gehad: je hebt een dure vakantie of reis geboekt en achteraf viel de vakantie toch wat tegen. Voordat je een vakantie boekt zou je eigenlijk willen weten of de reisorganisatie waar je je reis of vakantie boekt alles goed voor elkaar heeft: Zijn de accommodaties goed, is de vlucht oké, en hoe is de gids? Op ReisOrakel.nl zijn vele reisorganisaties beoordeeld door reizigers, waardoor je gemakkelijk het kaf van het koren kunt scheiden. Je vindt er een handig overzicht van alle reisorganisaties, met per reisorganisatie overzichtelijk een cijfer voor de kwaliteit en de populariteit.

De nieuwe website ReisOase.nl vergelijkt de rondreizen van de verschillende aanbieders en toont dit in één duidelijk overzicht. Wil je minimaal een maand weg? Vul het in en zie direct resultaat. Kan je vanwege werk alleen binnen een bepaalde periode? Vul je data in en ReisOase toont je alleen de rondreizen die voor jou relevant zijn.

Wist je dat de kamerprijzen van hotels per hotelaanbieder zo’n 50% kunnen verschillen? Dat betekent dat je voor dezelfde kamer per nacht zo’n 30 euro te veel betaalt als je bij de verkeerde site boekt. Maar hoe vind je de goedkoopste aanbieder? Je kan natuurlijk alle aanbieders van hotels handmatig af gaan, maar HotelZoom.nl heeft dit al voor je gedaan: Op de website kan je met één zoekopdracht de prijzen van de hotels vergelijken zoals die bij de verschillende hotelaanbieders gelden.

Leave a Reply